Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز چهارشنبه افزود: مجرمان سایبری با سوء استفاده از ناآگاهی کاربران از رمز ارزها و نبود قوانین و مقررات درخصوص ساماندهی این نوع ارزهای دیجیتال در کشور به کلاهبرداری‌های متعدد از شهروندان می‌پردازند.

وی اظهار داشت: آنها با ایجاد صفحات متعدد در شبکه های اجتماعی با وعده اهدا ارز دیجیتال و تشویق جویندگان کار جهت ثبت نام در صرافی آنلاین ارز دیجیتال اقدام به دریافت حساب کاربری کاربران کرده و با پرداخت سودهای کاذب و موقت از قربانیان کلاهبرداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس پلیس فتا استان اصفهان افزود: با توجه به شیب تند وقوع پرونده های کلاهبرداری در حوزه رمز ارزها به جدیت توصیه می‌شود قبل از آشنایی با قوانین ارزهای دیجیتال از ورود ناآگاهانه به این حوزه خودداری شود.

وی یادآور شد: به این منظور به‌تازگی فردی که با تبلیغات سرمایه‌گذاری در حوزه ارز دیجیتال از شهروندان اصفهانی کلاهبرداری می کرد شناسایی و دستگیر شد. 
 
سرهنگ مرتضوی افزود:  با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد بدنبال تبلیغات اغوا کننده فردی با عنوان اعطای سودهای کلان از طریق سرمایه‌گذاری در حوزه رمز ارز، فرد مالباخته معادل مبلغ ۲ میلیارد ریال تتر( رمز ارز) با هدف کسب سود به کیف پول دیجیتال وی واریز می‌کند.
وی ادامه داد: پس از واریز وجه توسط شاکی، فرد کلاهبردار مدعی می‌شود تعداد ۱۵۰ هزار عدد توکن ماینریوم یه کیف پول وی منتقل کرده است که پس از اضافه کردن ارزدیجیتال ماینریوم به کیف پول، به صورت پیش فرض مقدار۱۵۰ هزار توکن نمایش می دهد اما برداشت آن امکان پذیر نیست و پس از مدتی ارزش آن صفر می‌شود و متهم با اطلاع از این موضوع اقدام به سوءاستفاده و کلاهبرداری از افراد کرده است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: کارشناسان این پلیس با انجام اقدامات فنی و تخصصی پس از کسب دستور مقام قضایی در یک عملیات پلیسی متهم را دستگیر کرده و به پلیس فتا منتقل کردند.

برچسب‌ها اتریوم اصفهان پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتریوم اصفهان پلیس فتا اتریوم اصفهان پلیس فتا پلیس فتا رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس