Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  محققان مجله ساینس سیزده تن را به ۳۵۵ شهر در ۴۰ کشور مختلف جهان اعزام کردند و این افراد متعمدانه کیف پول خود را گم می‌کردند، تا با این روش به مطالعه رفتار افراد در این جوامع بپردازند و چگونگی برخورد با کیف پول گمشده را بررسی کنند، که آیا مردم کیف پول را بازمی گردانند و یا آن را پیش خود نگه می‌دارند و انگیزه هایشان از هر دو نوع واکنش چیست؟

بیشتربخوانید: عجیب‌ و غریب‌ترین قوانین رانندگی در جهان که شما را حیرت‌زده می‌کند

در این آزمایش، ۱۷۰۰۰ کیف پول در این شهر‌ها گم شد، محتوای کیف‌ها دو دسته بود: دسته اول کیف پول‌هایی که فقط یک کلید در آن بود بدون هیچ پولی، و دسته دوم شامل لیستی از خرید‌های خانه که به زبان چهل کشور مورد نظر نوشته شده بود، به اضافه کارت ویزیت شامل نام مالک و ایمیل او و مقداری پول بدون کلید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلغ پول در بیشتر کشور‌ها از ۱۴ دلار بیشتر نبود، اما در برخی کشور‌ها از جمله انگلیس، لهستان و در ایالات متحده آمریکا درون کیف بیش از ۱۰۰ دلار قرار داده شده بود.

کشور‌های اسکاندیناوی آزمون را با موفقیت پشت سر گذاشتند

بر اساس نتایج منتشره در مجله «ساینس»، کشور‌های اسکاندیناوی بیشترین کشور‌هایی بودند که شهروندان آن‌ها کیف‌های گمشده را برگرداندند. کشور‌هایی مانند چین، پرو و قزاقستان ناموفق‌ترین شهروندان را در این آزمون داشتند. محققان خاطرنشان کردند که کیف‌های حاوی کلید بیشتر از کیف‌های بدون کلید بازگردانده می‌شدند، زیرا یابندگان بر این باور بودند که این کلید برای صاحبش از بقیه چیز‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.

نظرات مردم درباره این تجربه عجیب

واکنش‌های این تجربه عجیب و غریب اجتماعی از یک مکان به مکان دیگر متفاوت بوده است؛ برای مثال یک نفر از ژاپن اظهار داشت که مردم کشورش چیز‌هایی را که در خیابان می‌افتد و گم می‌شود را برنمی دارند، چون با خود می‌گویند به ما ربطی ندارد. برخی دیگر از کشور‌های دیگر به محققان «ساینس» پیشنهاد داده اند که به کسانی که کیف گمشده را برگردانند پاداش بدهند. یک نفر که در سوئیس زندگی می‌کند گفت: این یک عرف در کشور سوئیس است که هرکسی کیف پول گمشده‌ای را بازگرداند، ۱۰ درصد از مبلغ موجود در آن را به عنوان پاداش، هر مقدار که باشد دریافت می‌کند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

مردم کدام کشور‌ها کیف پول گمشده را برنمی‌گردانند؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جالبترین ها دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۶۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • شاه کلید مهار تورم
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • فیلم| اعزام بالگرد برای یافتن دختر گمشده در کلاله‌
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • فیلم/ اعزام بالگرد برای یافتن دختر گمشده در کلاله‌
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • پرسپولیس دست از سر بازیکن سپاهان برنمی‌دارد
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است