Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@18:49:24 GMT

تلویزیون بدون «عادل» چقدر کِیف می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۳۴۹۱

تلویزیون بدون «عادل» چقدر کِیف می‌کند؟

سپهر خرمی در روزنامه شرق نوشت: «احسان، سانتر انجام میشه، گللل توی دروازه، مهدی طارمی زد یا خودشون زدند، چقدر کیف کردیم ما...». این واکنش عادل فردوسی‌پور به گل دقیقه ۹۵ تیم ملی ایران به مراکش در اولین دیدار جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه است که سه امتیاز شیرین را برای مردم ایران به ارمغان آورد. قطعا خود عادل هم تصور نمی‌کرد به فاصله یک سال از آن دوران سرنوشت حرفه ورزشی‌اش در صداوسیما به این شکل پیش برود که دلش برای برنامه ۹۰ و حتی یک گزارش ۹۰ دقیقه‌ای فوتبال تنگ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط طوری پیش رفته که این روز‌ها پرکلیک‌ترین اخبار سایت‌های پربازدید این است: «عادل کجا است + عکس!». همین عطش مردم برای اینکه بدانند این روز‌ها عادل فردوسی‌پور در حال چه فعالیتی است و زندگی روزانه خود را چطور می‌گذراند، خودش کلیدواژه‌ای برای بررسی اختلافات ایجادشده بین او و علی فروغی، رئیس جوان شبکه سه است.

ماجرا، اما از کجا آغاز شد؟
از زمانی که علی فروغی از ریاست بسیج صداوسیما به ریاست کل شبکه سه رسید، شایعات زیادی در فضای مجازی شکل گرفت که فروغی قصد حذف برنامه ۹۰ را دارد؛ تمام شواهد مجازی طوری در کنار هم قرار داده شده بود که دوقطبی عادل- فروغی را ترسیم می‌کرد، اما مدیر جوان در ابتدای راه سعی کرد به نوعی دوری و دوستی را پیش بگیرد و کاری با ۹۰ نداشته باشد. با شروع برنامه «۲۰۱۸ جام جهانی» اختلافات به طور واضح نمایان شد. حذف‌شدن بسیاری از آیتم‌هایی که توسط تیم فردوسی‌پور ساخته شده بود و مخالفت با حضور کارلوس پویول، اسطوره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، باعث شد تا دیگر نتوان این اختلاف را با چند عکس دسته‌جمعی کتمان کرد. کمتر کسی تصور می‌کرد برنامه ویژه جام جهانی که قرار بود یک ماه طول بکشد، تا این حد حاشیه داشته باشد و زمینه حذف عادل را از شبکه سه فراهم کند. حاشیه بعدی که اختلاف جدی فروغی و فردوسی‌پور را رقم زد، مربوط به ماجرای شرکت توسکاست که کل برنامه‌های تبلیغاتی سیما را مدیریت می‌کند.

ظاهرا از فردوسی‌پور درخواست می‌شود که همانند سایر برنامه‌های ورزشی اپلیکیشن روبیکا را در برنامه‌اش (که زیرمجموعه توسکاست) تبلیغ کند، اما عادل مقابل این درخواست (و به نوعی دستور) ایستادگی می‌کند و تمایلی به اینکه یک آیتم هر چندثانیه به برنامه‌اش اضافه شود و سکته ایجاد کند ندارد. جرقه دوم اختلاف‌نظر درمورد این اپلیکیشن زده می‌شود. ویژه‌برنامه جام جهانی آن‌طور که باب میل عادل بود با تمام حواشی به پایان رسید.

برنامه ۹۰، اما هر هفته با ابهام اینکه آیا روی آنتن خواهد رفت یا خیر، پخش می‌شد، اما در یکی از هفته‌ها با فشار مسئولان اجازه پخش آیتم ویژه فساد در فوتبال گرفته می‌شود و هفته بعد به‌جای پخش این برنامه، دیدار دو تیم انگلیس و اسپانیا از سری رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا روی آنتن می‌رود که عادل فردوسی‌پور در گفتگو با یکی از رسانه‌ها اعلام می‌کند تیمش کاملا آماده پخش برنامه بوده، اما ظاهرا مسئولان ترجیح داده‌اند تا این مسابقه به‌جای شبکه ورزش از شبکه سه پخش شود.

همین مصاحبه بدون اجازه (طبق قرارداد کارمندان رسمی سازمان صداوسیما) کافی بود تا عدم پخش برنامه ۹۰ برای دومین هفته متوالی تمدید شود تا به نوعی زهرچشمی از عادل گرفته شود. هفته سوم هم برنامه ۹۰ به دلیل اربعین حسینی روی آنتن نرفت تا به نوعی در توقیف این برنامه «هت‌تریک» شود. اما مدیران شبکه سه به همین روند هم بسنده نکردند و به صورت موازی سعی داشتند با تهیه‌کنندگی محمد هاشمی برنامه‌ای مشابه با ۹۰ را روی آنتن ببرند.

برای آغاز این کار، مجری‌گری برنامه «فوتبال برتر» را به محمدحسین میثاقی پیشنهاد دادند و او از خدا خواسته که مجری میدانی گزارش‌های ۹۰ بود، به فوتبال برتر رفت تا کار مجری‌گری شماره یک را آغاز کند. فوتبال برتر هرچند نتوانست با همان سبک‌وسیاق ۹۰ از لحاظ کیفیت روی آنتن برود، اما با ادامه این برنامه مشخص شد که هدف شبکه سه از تولید آن، جایگزینی ۹۰ بوده است. اما در دورانی که فروغی یکته‌تازی می‌کرد، اتفاقاتی رقم خورد تا بار دیگر مردم یاد فردوسی‌پور بیفتند. در جشنواره جام‌جم که با آرای مردمی و البته هیئت داوران، بهترین مجری، برنامه و جایزه انتخاب هیئت داوری صداوسیما مشخص می‌شد، عادل بار دیگر تبدیل به چهره شماره یک این ماجرا شد. در سال‌های قبل برنامه خندوانه و دورهمی جای ۹۰ را می‌گرفتند، اما در سالی که گذشت، با توجه به اتفاقاتی که رخ داد، برنامه ۹۰ و شخص فردوسی‌پور دو جایزه را با اقتدار مال خود کردند. ۹۰ به‌عنوان برترین برنامه سال از دیدگاه مردم و هیئت داوران دو جایزه مهم سال ۹۷ را برای خود کرد تا تقلب گسترده در پیروزکردن برنامه «برنده‌باش» که گلزار شخص اول این برنامه بود ناکام بماند.

وزیر ارتباطات با افشای تقلب در دست‌کاری آرای مردمی کمک بسیاری کرد تا حقیقت دراین‌باره افشا شود و به همین دلیل جلوی دیدگان ناراحت فروغی، فردوسی‌پور دوبار جایزه را از داوران دریافت کرد. البته این آخرین حضور فردوسی‌پور در قاب تلویزیون نبود و در کوران جام ملت‌های آسیا که محمدحسین میثاقی با تهیه‌کنندگی هاشمی برنامه ویژه‌ای را روی آنتن برده بود، توانست یکی، دو مسابقه را گزارش کند که مهم‌ترین آن مسابقه عربستان و قطر از مرحله یک‌هشتم پایانی این رقابت‌ها بود. هرچند گزارش عادل تکّه یا کنایه‌ای به همراه نداشت و به قول خودش روز کم‌فروغی را سپری کرد؛ اما با همین دو گزارش این امر مشتبه شد که فردوسی‌پور قرار است گزارش‌های فوتبال را ادامه دهد.

از آن روز به بعد دیگر خبری از فردوسی‌پور در شبکه سه نشد و تمام تمرکز او به تدریس در دانشگاه شریف و تهیه‌کنندگی فوتبال ۱۲۰ محدود شد. عادل در اولین اقدام، حمید محمدی (نریشن‌خوان برنامه ۹۰) را به جای محمدحسین میثاقی به‌عنوان مجری فوتبال ۱۲۰ معرفی کرد؛ هرچند مخالفان عادل عقیده دارند که درخواست هاشمی، تهیه‌کننده فوتبال برتر، از میثاقی بوده که در برنامه دیگری نباید حضور هم‌زمان داشته باشد. آخرین حضور فردوسی‌پور در بین مردم برمی‌گردد به ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ در مجتمع کوروش؛ جشن امضای آثار ترجمه‌ای عادل فردوسی‌پور به نفع سیل‌زدگان که در مجتمع تجاری کورش برگزار شد و با استقبال کم‌نظیر طرفداران این مجری تلویزیونی همراه شد؛ به‌گونه‌ای‌که صفی بسیار طولانی در مجتمع کوروش به راه افتاد و فضای مجتمع را به هم ریخت. هواداران او در حمایت از عادل شعار دادند که فردوسی‌پور پشت بلندگو از آنان درخواست کرد شعاری داده نشود تا بتوانند در کنار هم حضور داشته باشند.

هرچند سکوت معنادار عادل در این مدت نقدی جدی را به او وارد کرده و از شخصیتی که او در بین مردم ساخته، کاملا به‌دور است؛ اما در‌هر‌صورت او فعلا قصد ندارد درباره مسائل رخ‌داده در یک سال اخیر صحبت کند.

تلویزیون بدون عادل
در مدتی که از حذف ۹۰ و در‌واقع کنار‌رفتن فردوسی‌پور می‌گذرد، تلویزیون چند برنامه به نام‌های «آسیا ۲۰۱۹» و «فوتبال برتر» را پشت سر گذاشته است. جدای از دوگانه میثاقی- عادل، در دوران پسا ۹۰ سعی شد تا به‌نوعی از این برنامه پربیننده با قدمت ۲۰‌ساله کپی‌برداری شود؛ کپی‌برداری‌ای که از سوی دست راست عادل یعنی میثاقی انجام شد؛ اما به‌هیچ‌وجه نتوانست مخاطب میلیونی ۹۰ را با خود همراه کند؛ هرچند که در ظاهر سعی بر این بود که با دعوت از میهمانان مشهور از پرسپولیس و استقلال و پخش آیتم‌های اختصاصی درباره حواشی فوتبال (مانند دیدار پرسپولیس-سپاهان در جام حذفی و فینال این رقابت‌ها و درگیری با سعید فتاحی روی آنتن زنده) جایی بین مخاطبان پیدا کند؛ اما با توجه به اینکه فونداسیون آن از حذف برنامه پرمخاطب شکل گرفته بود، نتوانست آن‌طور که باید، جواب‌گوی عطش مخاطب برای یافتن «حقیقت» باشد.

میثاقی در معدود مصاحبه‌هایی که انجام داد، عنوان کرده بود برای او تفاوتی ندارد که شخصا وارد درگیری‌ها شود و هرآنچه را که مدیران شبکه از او بخواهند، می‌گوید چشم! او در اظهارنظری جالب گفته بود همین که فرزندش بتواند چند رو‌پایی بزند، برای او کافی است و بحث‌های کلان فوتبال و حواشی آن کار او نیست. همین اظهارنظر‌ها بود که تفاوت‌های رفتاری او با عادل را نمایان می‌کرد که مخاطب را پای گیرنده‌های تلویزیون نگه دارد یا خیر. هرچند انتقاداتی به شخص فردوسی‌پور مبنی بر بررسی‌نکردن حق پخش تلویزیونی همیشه مطرح بود؛ اما برایند پرونده‌هایی که از سوی تیم عادل بررسی می‌شد، در نهایت مثبت ارزیابی شد. ۲۵ خرداد ۹۷ تیم ملی ایران با گزارش عادل فردوسی‌پور و واژه «چقدر کیف کردیم ما...» به برتری رسید.

دیداری که مصادف شد با کم‌رنگ‌شدن و غروب ۹۰. این روز‌ها باید ترازویی مشابه آنچه برای ۹۰ وجود داشت، طراحی شود که مسئولان صداوسیما بررسی کنند تلویزیون در مدتی که ۹۰ از روی کنداکتور شبکه سه حذف شده، تا چه حد رضایت مخاطب را جلب کرده است؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: عادل فردوسی پور فروغی شبکه سه محمد حسین میثاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!

مسعود اسکویی در طول این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون گزارشگر و گوینده اخبار بوده است، می‌گفت که تاکنون هیچ گافی نداده‌ است، راست هم می‌گفت چراکه او گزارشگری را در کنار زنده‌یاد بهمنش آموخته بود و در خاطراتش همواره از زنده‌یاد عطاءالله بهمنش یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی صبح امروز ـ چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفت؛ گوینده پیشکسوتی که هر بار با او تماس می‌گرفتیم با رویی گشوده و صبوری به گفت‌وگو می‌پرداخت و پاسخگوی سوالاتمان در حوزه رادیو می‌شد.  

در گزارش زیر گفت‌وگوی قدیمی با مسعود اسکویی را که از سال‌ها پیش داشتیم، مرور می‌کنیم. در این گفت‌وگو او از ۴۶ سال تجربه گویندگی گفته است.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت به گفته‌ی خودش از سال ۴۵ استخدام تلویزیون شد و به عنوان گوینده‌ی خبرهای سیاسی در تلویزیون حضور داشت.

سال‌ها به عنوان گوینده‌ی خبر سیاسی کار می‌کرد و چون هنوز بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا نشده بود، اخبار ورزشی را نیز در همان جا می‌خواند. زمانی که بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا شد، به بخش ورزشی خبر آمد و گوینده‌ی ثابت خبر ورزشی تلویزیون در ساعات ۱۹ و ۲۱ شد.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون پس از گویندگی اخبار با گزارش‌های ورزشی آشنا شد و شروع به گزارش‌ کردن در کنار عطاء‌الله بهمنش، گزارشگر پیشکسوت کرد.

خاطره جالب از گزارشگری اسکویی در تلویزیون

مسعود اسکویی روایت می‌کرد: یادش بخیر یک استادی داشتیم آقای پیمان که همیشه می‌گفت هر مطلبی که می‌خواهید چه در رادیو و چه در تلویزیون ارائه دهید، حتما یک بار قبلش بخوانید. اشکال هم ندارد از پشت دوربین، بیننده نگاه کند؛ به هر حال یک خبر تازه در وسط برنامه به دستتان رسیده است.

می‌گفت، تلویزیون اوایل، ساعت شش تا هشت دو ساعت برنامه داشت که یک ربع آن خبر بود. از سریال و فیلم هم خبری نبود. یک روز وقتی خبرهایمان تمام شد در پایان خبری را به من دادند که نوشته بود «توجه بفرمایید امروز در ایتالیا جوانی با اتومبیل تصادف کرد و یک ... قطع شد» با توجه به اینکه قبلا این خبر را نخوانده بودم، شروع کردم این خبر را برای بینندگان بخوانم و در فکر خودم گفتم باید پایش باشد که قطع شده است؛ در حالی که زمانی که جمله‌ی بعد را خواندم این بود که پلیس پس از پنج ساعت جستجو «گوش» اش را پیدا کرده است!

به خنده می‌گوید: بالا خواندیم پا و پایین خواندیم «گوش» حالا جواب بیننده را چه می‌خواهیم بدهیم!؟

اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران هستم

اسکویی اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران بود. اتومبیل‌رانی، مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فوتسال نیز از جمله ورزش‌هایی بود که گزارش می‌کرد.

خاطراتش را چنین یادآور می‌شد: «در آن زمان چون ۱۵ نفر بیشتر نبودیم، در گروه ورزش تلویزیون اکثر برنامه‌ها را گزارش می‌کردیم. فوتبال هم گزارش می‌کردم و ضمن اینکه گزارش می‌کردم اخبار هم می‌خواندم. تا اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۶۸ من را به رادیو آوردند. خیلی سخت بود ولی خوب به رادیو آمدم.

این پیشکسوت رادیو می‌گوید: ضمن اینکه برنامه‌ها را در رادیو اجرا می‌کردم، مسابقات را نیز گزارش می‌کردم؛ البته بیشتر مسابقات والیبال و تنیس را گزارش می‌کردم و به همراه تیم‌ها به کشورهای دیگر می‌رفتم. در تهران هم مسابقات مختلفی بود که می‌رفتم و گزارش می‌کردم.»

فوتبال ایران و استرالیا خیلی برایمان هیجان داشت

اسکویی درباره‌ی جذاب‌ترین گزارشی که تاکنون از او به یادگار مانده است، صحبت کرده و گفته بود: البته تمام مسابقاتی که گزارش می‌کنیم برای ما جذاب است؛ اما خاطرم هست زمانی که مسابقات والیبال جام ملت‌های آسیا در کشورمان بود که تیم‌های خارجی هم آمده بودند، بسیار برایم جذاب بود. به ویژه اینکه قهرمان جام ملت‌های آسیا شدیم.

او همچنین بازی فوتبال ایران و استرالیا را جزو جذاب‌ترین گزارش‌های کاری‌اش خواند و گفت: در این بازی من، مجری و گوینده‌ی برنامه بودم؛ یعنی گزارشگر نبودم اما بسیار هیجان داشت و خیلی اثرگذار بر روی کارمان بود.

به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم

اسکویی همچنین با اشاره به اینکه زمانی که به تلویزیون وارد شد، جوانی ۲۴ ساله بود و هنوز آن پختگی لازم را پیدا نکرده بود، اظهار کرده بود: هرچه جلوتر می‌رفتم در حین کار، به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم. گویندگی هم در تلویزیون و هم در رادیو؛ اکنون هم که تا به اینجا رسیده‌ام همین حس را دارم. از دل و جان گویندگی و کارم را دوست دارم و کم کم سعی کردم پیشرفت کنم به رادیو آمدم و اکنون به اینجایی که هستم رسیدم.

در شهرستان‌ها گزارشگران بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند

این گزارشگر قدیمی تلویزیون و رادیو در ارتباط با گزارشگران جوان امروزمان در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی اظهار کرده بود: مساله‌ای که گزارشگران جوان ورزشی باید در نظر داشته باشند، بی‌طرف بودن است. حال با توجه به اینکه هر کسی ممکن است علاقه‌ای به تیمی داشته باشد اما در گزارشش نباید این امر نشان داده شود. باید طوری گزارش کند که بی‌طرف باشد. اگر در رادیو گزارش می‌کند، باید شنونده‌ی خود را حفظ کند و اینکه در رشته‌ای که گزارش می‌کند، باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد.

او افزوده بود: متاسفانه در شهرستان‌های ما به چشم می‌خورد که گزارشگران ما بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند. در تلویزیون به دلیل اینکه ۷۰ درصد تصویر است و ۳۰ درصد گوش کردن، گزارشگر هر چه بگوید و بیننده هم هر چقدر دقت کند، ۳۰، ‌ ۴۰ درصد بیشتر نمی‌گیرد؛ به دلیل اینکه حواسش همه به تصویر است. اما در رادیو ۱۰۰ درصد گوش است؛ بنابراین باید گزارشمان نسبت به تلویزیون متفاوت باشد.

اسکویی بار دیگر تاکید کرده بود: مساله‌ی بی‌طرفی خیلی مهم است که متاسفانه در شهرستان‌ها می‌بینیم و خیلی واضح است. این جانبداری در تمام رشته‌ها از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، ‌ هندبال و همه اینها کاملا به چشم می‌خورد.

اسکویی با توصیه بر اینکه در تلویزیون گزارشگر نباید زیاد صحبت کند به دلیل اینکه تصویر به کمکش می‌آید، خاطرنشان کرد: متاسفانه گزارشگران جوان شهرستانی ما همین طور هزار ماشاء‌الله پشت سر هم در تلویزیون صحبت می‌کنند.

با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم

اسکویی با توصیه نسبت به اینکه گزارشگر باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد و بداند جریان بازی از چه قرار است، گفته بود: الان مثل گذشته نیست، یک بچه پنج، شش ساله هم می‌تواند از من ایراد بگیرد. کوچکترین اشتباه و غلطی که داشته باشیم تماس می‌گیرند و می‌گویند. خیلی باید حواسمان جمع باشد و دقت و مطالعه کنیم و با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم.

تاکنون هیچ گافی نداده‌ام/با دل و جان کار کردیم

اسکویی از سال ۴۵ در تلویزیون بود و سپس در ‌سال ۶۸ به رادیو آمد. تاکید می‌کرد که تاکنون هیچ گافی نداده‌ام، اینکه چیزی را جابه جا بگویم، نه این کار را نکرده‌ام. نمی‌خواستم هیچ ایرادی از من نه در تلویزیون و نه در رادیو گرفته شود.

او درباره‌ی افتتاح رادیو ورزش گفته بود: رادیو ورزش هشت تیرماه سال ۷۸ افتتاح شد و آقای جهانی، ندیری، شادابی و من چند نفری بودیم که به عنوان موسسان و بانیان شبکه ورزش حضور داشتیم. همگی با دل و جان کار کردیم و امروز شبکه ورزش جای خود را در بین همه باز کرده است.

در پخش بعضی از جمله فوتبال و جام جهانی حتی از تلویزیون جلوتر هستیم

اسکویی به رادیو بسیار عِرق داشت؛ «به جرأت می‌توانم بگویم در پخش بعضی مسابقات، از جمله فوتبال و جام جهانی، رادیو ورزش از تمام رادیوها و حتی از تلویزیون جلوتر است؛ به عنوان مثال زمانی که به همراه تیم‌ها به مسابقات کانادا رفته بودم، در مسابقات وزنه‌برداری آقای رضازاده مسابقه داشت و من هم با یک موبایل گزارش می‌کردم. اما در تلویزیون اینگونه نیست وقتی در المپیک ۲۰ رشته داریم تلویزیون نمی‌تواند پخش مستقیم همزمان داشته باشد. اما ما در رادیو همزمان می‌توانیم پوشش دهیم؛ بنابراین در اینجا از همه جلو می‌افتیم.»

ما شدیم شبکه ماشین! کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم

این گزارشگر پیشکسوت با خنده چنین اظهار کرده بود: ما شدیم شبکه ماشین! همه برنامه‌هایمان را گوش می‌دهند؛ البته مخاطبان انتظار پخش مستقیم همه مسابقات را از ما دارند و این کار ما را یک مقدار سخت کرده است. باید دقت کنیم از اینکه هستیم بالاتر برویم.

اسکویی با بیان اینکه تا چه میزان دامن زدن به حاشیه‌های ورزشی در دستور کار رادیو ورزش است؟ گفته بود: ما در حال حاضر کاری می‌کنیم حاشیه‌مان کمتر باشد و به اصل قضیه بپردازیم. در موارد مختلف برنامه‌های علمی داریم که شاد هستند و واقعا یک تلاش همه‌جانبه است؛ به گونه‌ای که کسی نمی‌تواند بگوید ما ساعت‌ها استراحت و بیکاری داریم، همه در تلاشند و ارتباط زیادی با مسؤولان و دست‌اندرکاران ورزشی داریم بلافاصله موضوعات و انتقادات را مطرح می‌کنیم. با توجه به کارهایی که انجام می‌دهیم کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم.

احتیاج به رادیو ورزش ۲ داریم

او با اشاره به اینکه یک رادیو به مدت ۲۴ ساعت برای ما باز هم کم است، با توجه به اینکه برنامه‌های خیلی متنوعی داریم، گفته بود: زمانی که پخش مستقیم داریم برنامه‌هایی که در آن ساعت پخش می‌شوند پخش نمی‌شوند، به هر حال بیننده توقع دارد برنامه‌ی خودش را پخش کنند و این برنامه هم شنونده‌ی خاص خودش را دارد. در اینجاست که احتیاج به شبکه‌ی دیگری تحت عنوان «رادیو ورزش» داریم تا اینگونه برنامه‌ها در ساعات مشخص خود پخش شوند. خوب است اگر «رادیو ورزش ۲» ایجاد شود، در این صورت هم شنونده‌هایی که برنامه دوست دارند، گوش می‌دهند و هم شنونده‌هایی که پخش مستقیم مسابقات را دنبال می‌کنند گوش می‌دهند.

اولین گزارش فوتبالم در کنار استادم آقای بهمنش بود

مسعود اسکویی سپس از همکاری‌اش با عطاء‌الله بهمنش گفته؛ «در تلویزیون قبل از انقلاب با آقای بهمنش همکاری داشتم، مسابقات مختلفی رفتیم که او گزارش می‌کرد و من هم در کنارش بودم. اولین گزارش من در سفر به کویت و بازی پرسپولیس با تیم القادسیه و دو تیم دیگر بود که از طرف تلویزیون من و آقای بهمنش رفته بودیم من در آنجا برای اولین بار بود که گزارش فوتبال می‌کردم ۱۰ دقیقه آقای بهمنش گزارش می‌کرد پنج دقیقه هم من گزارش می‌کردم.»

او در پایان گفت‌وگویش با ایسنا بار دیگر تاکید کرده بود: خیلی سخت بود که از تلویزیون به رادیو آمدم اما حالا با جان و دل گویندگی و کارم را دوست دارم و تاکنون که به اینجا رسیدم، بسیار به کارم عشق می‌ورزم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سورپرایز عادل فردوسی‌پور در پشت صحنه برنامه
  • سورپرایز عوامل فوتبال ۳۶۰ برای عادل فردوسی پور (فیلم)
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • (ویدئو) عادل فردوسی‌پور سورپرایز شد
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • ببینید | اعتراف عادل فردوسی‌پور به اشتباه خود در برابر امیر قلعه‌نویی